Top

Cam Cam Copenhagen

Logo Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen is een prachtig Deens merk die bestaat sinds 2012. Sarah Giese Camre ontwerpt kwaliteitsproducten voor baby's en kinderen. Ze kiest voor Scandinavische eenvoud gecombineerd met Japanse patronen. Cam Cam Copenhagen bestaat uit een assortiment lifestyle en deco producten met zachte pastelkleuren en tijdloze prints. Het merk staat garant voor eco-vriendelijk en kwaliteit.

Alle artikelen van Cam Cam Copenhagen zijn GOTS (The Global Organic Textile Standard) gecertifieerd. Dit betekent niet alleen dat alles vrij van gifstoffen is en op natuurlijke wijze is gekleurd, maar ook dat er wordt toegezien op de veiligheid en correctheid van het hele productieproces. Eerlijke lonen, goede werkomstandigheden en vrij van kinderarbeid.

Wij, bij Jack Timber zijn heel enthousiast over dit merk! Het zorgt voor rust en harmonie in de kinderkamer. Ben je op zoek naar een item van Cam Cam Copenhagen en je vindt het niet op de site van Jack Timber? Neem dan gerust contact met ons op en wij bestellen het voor jou!